• Biophysics Day Valencia
Logo Logo

Benvolguts estudiants,

El proper 27 de Març per la vesprada anem a organitzar una Jornada al Campus de Burjassot per a donar visibilitat a l’àrea de coneixement de la BIOFÍSICA. Aquesta jornada està adscrita a la Biophysics Week (https://www.biophysics.org/biophysics-week#/) que organitza anualment la Biophysical Society dels Estats Units amb esdeveniments arreu del món.

La Jornada inclourà dues activitats, la primera d’elles consistirà en la presentació en la Sala Darwin d’aquesta àrea de coneixement per part de 3 experts que compartiran les seues experiències amb els estudiants d’una manera distesa. A continuació, es realitzarà un debat al que es sumaran 3 professors i en el que els assistents podran preguntar els dubtes que creguen oportuns. Aquest debat es continuarà al bar de la Facultat de Farmàcia per a fomentar la comunicació entre tots els participants.

La nostra sessió es realitzarà conjuntament amb altres en diferents universitats espanyoles coordinades des de la Societat de Biofísica de España (SBE, http://www.sbe.es/) en una activitat nomenada ‘The Biophyzza Connection’ i per a la que contarem amb el patrocini de Domino’s Pizza que ens proporcionarà pizzes per a dinamitzar la comunicació entre ponents i estudiants.

Vos esperem!!!

Inscripció gratuïta obligatòria.

Organitzen
Organitzen